Ajankohtaista mitä meillä tapahtuu?

Whyte 2020 -mallisto

Julkaistu: 9.07.2019

Whyte 2020 -mallisto alkaa olla saatavilla! Whyten varastosta lähetellään pikkuhiljaa uusia pyörämalleja 2019 -mallien loppuessa. Lisäämme uusia polkupyöriä tänne näkyville sitä mukaan kun saamme niitä omaan varastoomme. Uusittujen mallien värit ovat herkullisia; katso esimerkiksi upea oliivin vihreä 905 etujousto täältä. Whyten uutta 2020 -mallistoa voi katsoa tästä linkistä.

Lue lisää

Dirt & Jump pyörät ovat täällä

Julkaistu: 22.05.2019

Suositut Saracen Amplitude Dirt & Jump -pyörät on vihdoin lisätty sportsource.fi -sivustolle. Yllättävän suosion ansioista varasto ohenee sitä mukaa kun pyöriä saapuu mutta lisää saadaan Englannista muutamassa viikossa. Tilaa omasi täältä pyöräliikkeeseen niin saat sen ajokuntoon asennettuna ja valmiina valloittamaan lähimmän pump- tai dirt -trackin.            

Lue lisää

Sportsource.fi pyöräverkkokauppa avoinna

Julkaistu: 8.05.2019

Vihdoin se on avattu! Sport Source on tuonut Whyte ja Rocky Mountain pyöriä vuodesta 2016 lähtien ja ne ovat olleet saatavilla pyöräliikkeiden lattialta tähän saakka. Tämän kevään aikana päätimme tehdä pyörät sekä jotain valikoituja tarvikkeita saatavaksi myös verkkokaupan kautta ja …TADAA! Tässä niitä nyt olisi 🙂 Pyörät toimitetaan edelleen jälleenmyyjä -liikkeiden kautta koottuna ja säädettynä […]

Lue lisää