työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä - Terveyttä, ympäristöystävällisyyttä ja tehokkuutta työmatkoihin

Työsuhdepyörä on innovatiivinen etu, joka tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden hyödyntää pyöräily osana päivittäistä työmatkaansa. Se on ympäristöystävällinen ja terveyttä edistävä vaihtoehto perinteisille kulkuneuvoille, ja se voi tuoda monia positiivisia vaikutuksia sekä työntekijöille että työnantajalle.


Edut työntekijälle

Työmatkapyöräily edistää terveyttä ja kuntoa. Säännöllinen liikunta vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistöä, parantaa kestävyyttä ja auttaa ylläpitämään terveellistä painoa. Pyöräily tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja vapauttaa stressiä. Luonnon läheisyys ja liikkuminen ulkoilmassa ovat tunnetusti tehokkaita stressin lievittäjiä. Työsuhdepolkupyörän käyttö säästää rahaa polttoaine- ja liikennekuluissa sekä mahdollisissa parkkimaksuissa.


Ympäristöystävällisyys

Polkupyöräily on päästötöntä liikkumista, joka auttaa vähentämään yksilön hiilijalanjälkeä. Se on merkittävä askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Polkupyöräily vähentää ruuhkia ja auttaa lieventämään liikenteen aiheuttamia haittoja kaupunkiympäristössä.


Hyödyt työnantajalle

Työsuhdepyöräedun tarjoaminen osoittaa työnantajan sitoutumista työntekijöiden hyvinvointiin ja ympäristövastuuseen, mikä voi lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista. Työntekijät, jotka liikkuvat työsuhdepyörällä, voivat toimia positiivisina edelläkävijöinä ja työnantajayrityksen lähettiläinä tuoden yritykselle positiivista julkisuutta.


Työsuhdepyörä on erinomainen etu, joka edistää sekä työntekijöiden hyvinvointia ja ympäristöystävällisyyttä. Se voi myös vahvistaa työnantajan mainetta vastuullisena ja työntekijöistään huolehtivana toimijana. Työsuhdepolkupyöräetu kannattaa ottaa huomioon osana työsuhde-etujen ohjelmaa.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.