RASCAL-lukkokenkä kevät alennuksessa!

RASCAL-lukkokenkä kevät alennuksessa!

IONin suosittu Rascal-lukkokenkä nyt kevät alennuksessa! Tilaa omasi tästä linkistä.

Huippusuositun Ion Rascal -lukkokengän rakenne varmistaa erinomaisen voimansiirron polkimelle täydellisen mukavalla jalkatuntumalla. Ulkopohjan kumiseoksen ja EVA-sisäpohjan rakenne ja muotoilu on suunniteltu optimaaliseksi pituussuunnan kiertojäykkyyden ja leveyssuunnan taipuisuuden suhteen. Voimansiirto on tehokas, kenkä ei kippaa polkimella sivusuunnassa ja jalan luonnollinen rullaavuus säilyy kävellessä. Pohjakuvioinnissa on huomioitu erilliset pitoalueet poljinta ja kävelyä varten. Serpen Tie -kiinnitys varmistaa, että kenkä on tukevasti jalassa erilaiset jalan muodot huomioiden. Kengän kärjessä on muotoiltu vahvikekuppi suojaamassa varpaita kivien ja juurten iskuilta. Rascal-lukkokenkä on korkea sisäreunasta jolloin nilkkatoppaus suojaa nilkan luita osumilta kampeen. Muotoiltu kantakuppi ja kantapään alueen toppaus sekä 2 -osainen sisäpohjan pehmuste tekee kengästä erinomaisen mukavan pitkillekin lenkeille. Kengän pinnassa olevat Jet Stream -ilmakanavat pitää huolta tuuletuksesta ja tasapainottaa kengän sisälämpötilaa. Kengän paino 469g koossa 42 (ilman klossia).

Vinkkejä koon valintaan: Kenkä on ”unisex” malli eli sama mitoitus naisille ja miehille. Kenkä on hyvin istuva. Ensi vaikutelma voi olla napakka ja se muotoutuu jalkaan muutaman käyttökerran jälkeen. Naisille koko suositus on sama kuin normaalisti, miehille ehkä yhtä kokoa suurempi.

Esimerkkinä: Miljan jalka on 24,2 cm pitkä ja 8,4 cm leveä ja käyttää Raid AMP II kokoa 38. Elisen jalka on 25 cm pitkä ja 9,8 cm leveä ja käyttää Rascal kokoa 40. Markuksen jalka on 25,7 cm pitkä ja 10,5 cm leveä ja käyttää Raid AMP II kokoa 42. Timon jalka on 26,3 cm pitkä ja 10 cm leveä ja käyttää Rascal kokoa 42.

Myynnissä myös Sportax-verkkokaupassa.

Lue seuraavaksi

Legendaarisen Rocky Mountainin eMTB:t nyt saatavilla
TM-testivoittaja Shoreditch

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.