Sportsource.fi pyöräverkkokauppa avoinna

Sportsource.fi pyöräverkkokauppa avoinna
Vihdoin se on avattu! Sport Source on tuonut Whyte ja Rocky Mountain pyöriä vuodesta 2016 lähtien ja ne ovat olleet saatavilla pyöräliikkeiden lattialta tähän saakka. Tämän kevään aikana päätimme tehdä pyörät sekä jotain valikoituja tarvikkeita saatavaksi myös verkkokaupan kautta ja …TADAA! Tässä niitä nyt olisi 🙂 Pyörät toimitetaan edelleen jälleenmyyjä -liikkeiden kautta koottuna ja säädettynä ajokuntoon.

Kevät on jo pitkällä ja siitä johtuen oma sekä valmistajan varasto ovat jo ohentuneet reippaasti, eikä kaikki kokoja ja malleja ole enää kovin montaa saatavilla (jos lainkaan). Myöskään kaikki tuotteet eivät ehtineet julkaisu hetkellä ”hyllyyn”. Yritämme mahdollisimman pian täydentää valikoimaa mm. Rocky Mountain -mallistolla sekä muilla tarvikkeilla. Rocky Mountain e-bike valikoimaan tulee suoraan 2020-vuoden mallisto ja ensimmäisten odotetaan saapuvan maahan elokuun alkuviikkoina.

Whyte ja Rocky Mountain jälleenmyyjä-liikkeistä löytyy edelleen pyöriä, joten tiedustele liikkeistä mallia tai kokoa jota täältä ei löydy. Jälleenmyyjät löytyvät verkkokaupan sivulta Jälleenmyyjät & noutopisteet -sivulta. Meihin voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia info@sportsource.fi -osoitteeseen.

Lue seuraavaksi

Dirt & Jump pyörät ovat täällä

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.