Whyten pyöriä tulossa varastoon

Whyten pyöriä tulossa varastoon

Whyten kovasti odotettu pyörätoimitus on vihdoin matkalla. Arvioitu saapuminen on tammikuun 25. päivän tienoilla. Lähetyksessä on tulossa mm. Shoreditch (kuvassa), Whitechapel, Portobello ja Victoria malleja sekä 600-sarjan ja lasten 400-sarjan etujoustoja.

Saatavuuksia kannattaa tarkkailla verkkokaupasta, mutta ilmoitamme varastotäydennyksestä myös some kanavissamme (instagram ja facebook). Koronan aiheuttamien maailmanlaajuisten tuotannollisten haasteiden sekä kysynnän merkittävän kasvun vuoksi pyöriä on saatavilla vain rajoitettu määrä. Omaa pyörää valitessa tällä kertaa nopeus on valttia. Suosittelemme tutustumaan pyörämalleihin jo etukäteen hyvissä ajoin. Huomioithan myös, että emme pysty ottamaan varauksia vastaan verkkokaupassa.

Muihin Whyten malleihin voit tutustua Whyten verkkosivuilla.

Shoreditch TM testivoittaja 2020

Whyten Shoreditch -hybridipyörä voitti Tekniikan Maailman testin keväällä alle 1000 euron arvoisten hybridipyörien kategoriassa. Hybridipyörällä tarkoitetaan pyörää, jossa on sekä maantie- että maastopyörän ominaisuuksia sekoitettuna toisiinsa. Shoreditch kuuluu Whyten R7 -pyöräsarjaan, johon kuuluu myös Whitechapel, Portobello, Stirling, Carnaby, Victoria ja Pimlico. R7 sarjan pyörissä on sama runkogeometria, mutta osasarjat poikkeavat toisistaan.

Lue seuraavaksi

ION PARAS POLVISUOJA BEST BRAND 2020!
HYVÄÄ JOULUA

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.