Hyvä naisten pyörän satula

Hyvä naisten pyörän satula jokaiseen pyörään

Hyvä naisten pyörän satula SQLabilta jokaiseen pyörään! Enemmän tilaa, vähemmän painetta. SQLabin asteittain etuosaa kohden laskeutuva satulan profiili vähentää huomattavasti pehmyt kudoksiin kohdistuvaa painetta sekä nais- että miespyöräilijöille yhtäläisesti. Satula ei hankaa vääristä paikoista pitkällään lenkillä. Tämän lisäksi kaikki satulat ovat saatavilla active -teknologialla joka mahdollistaa lantion luonnollisen liikkeen vähentäen selän tai alaraajojen ja parantaen polkemistehokkuutta. Jo alusta lähtien SQlab satula on menestynyt loistavasti alan julkaisujen teettämissä testeissä ja on palkittu lukuisia kertoja testi voittajana.

Hyvä naisten pyörän satula

SQLab on ensimmäinen satulavalmistaja, joka toi markkinoille satulakonseptin, jossa koon valinta perustuu istuinluiden välisen etäisyyden mittaamiseen ja optimaalisen satulakoon laskemiseen. Kaikki SQLab satulat on saatavilla viidessä eri leveydessä. Satulan ei pelkästään kuulu olla tarkalleen oikean kokoinen vaan sen pitää myös kantaa vartalon paino tasaisesti jakautuneena anatomia huomioon ottaen. Ergonomia on pääasia uutta satulaa hankittaessa.

Katso SQLabin satuloiden ergomiaan liittyvät lisätiedot täältä: SQLab ergomiasta

SQLab-gripit jokaiselle kädelle

Gripin tärkein tehtävä on varmistaa pitävä ote, sallia tarkka ohjaus, kunnollinen jarrutus ja luoda mukava tartunta pinta kädelle. Mukavuuden lisäksi polkupyörän kahva ei saa aiheuttaa käyttäjälleen vaivoja ja sen on sovittava täydellisesti käden anatomiaan. Vain täysin oikean kokoinen grippi voi mahdollistaa kaiken tämän ja sen vuoksi SQLab-gripit on saatavilla useammassa eri koossa.

Kaikki SQLab tuotteemme näet täältä: satulat ja gripit

Asclepius on kreikkalaisessa mytologiassa lääketieteen jumala jonka tyypillinen kuvaus on parrallinen mies nojaamassa sauvaan jonka ympärille käärme on kiertynyt. Käärmeestä tuli myöhemmin lääkkeiden symboli. SQLab on valinnut nimensä mukailemaan lääketieteen jumalan nimeä koska tuotteiden suunnittelussa on ergonomia ja terveys aina etusijalla.

Hyvä naisten pyörän satula kotimaisesta pyöräverkkokaupasta

Sportsource.fi polkupyöräverkkokauppa tarjoaa sinulle laajan malli- ja kokovalikoiman laadukkaita maasto-, maantie-, kaupunki- ja sähköpyöriä. Sivustoltamme löydät mm. Whyten ja Rocky Mountainin maastopolkupyörät, kaupunkipolkupyörät, maantiepolkupyörät, sähköpolkupyörät ja valikoituja tarvikkeita. Toimitamme pyörät asiakkaillemme aina paikallisen jälleenmyyjä -liikkeen kautta. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää pyöräsi valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse kuin hypätä satulaan ja lähteä polkemaan. Maksuvaihtoehdoista löydät kaikki suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit ja mahdollisuuden jakaa maksun useampaan kuukausierään.

Kauttamme myytävinä oleviin pyöriin voit tutustua alla olevien merkkien omilla sivuilla www.whyte.bikewww.bikes.com tai www.saracen.co.uk. Tutustu myös valikoimamme kaikkiin muihin polkupyöriin.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.