Triathlonsatula

Täydellinen triathlonsatula pitkille matkoilla

Triathlonsatula 613 Ergowave R S-tube SQLabilta pitkille matkoille! SQLabin asteittain etuosaa kohden laskeutuva satulan profiili vähentää huomattavasti pehmytkudoksiin kohdistuvaa painetta sekä mies- että naispyöräilijöille yhtäläisesti. SQLab satula -valikoimassa on nyt uusi 613 Erqowave R triahtlonsatula, joka on optimoitu muotoilun ja painon suhteen ajoasento huomioon ottaen. Satulan muotoilussa on otettu huomioon erityisesti triathlonin asettamat vaatimukset jossa ergonomian tärkeys korostuu pitkillä matkoilla.

SQLab valikoimasta löytyy satuloita useampiin pyöräilyn lajeihin. Useimmat SQLab satulat ovat saatavilla active -teknologialla, joka mahdollistaa lantion luonnollisen liikkeen vähentäen selkävaivoja ja parantaen polkemistehokkuutta. Jo alusta lähtien SQlab satulat ovat menestyneet loistavasti alan julkaisujen teettämissä testeissä ja on palkittu lukuisia kertoja testivoittajana.

SQLab on ensimmäinen satulavalmistaja, joka toi markkinoille satulakonseptin, jossa koon valinta perustuu istuinluiden välisen etäisyyden mittaamiseen ja optimaalisen satulakoon laskemiseen. Kaikki SQLab satulat on saatavilla viidessä eri leveydessä. Satulan ei pelkästään kuulu olla tarkalleen oikean kokoinen vaan sen pitää myös kantaa vartalon paino tasaisesti jakautuneena anatomia huomioon ottaen. Ergonomia on pääasia uutta satulaa hankittaessa.

Katso SQLabin satuloiden ergomiaan liittyvät lisätiedot täältä: SQLab ergomiasta

Hyvä satula tarvitsee seurakseen hyvät gripit

Gripin tärkein tehtävä on varmistaa pitävä ote, sallia tarkka ohjaus, kunnollinen jarrutus ja luoda mukava tartunta pinta kädelle. Mukavuuden lisäksi polkupyörän kahva ei saa aiheuttaa käyttäjälleen vaivoja ja sen on sovittava täydellisesti käden anatomiaan. Vain täysin oikean kokoinen grippi voi mahdollistaa kaiken tämän ja sen vuoksi SQLab-gripit on saatavilla useammassa eri koossa.

Kaikki SQLab tuotteemme näet täältä: satulat ja gripit

Asclepius on kreikkalaisessa mytologiassa lääketieteen jumala jonka tyypillinen kuvaus on parrallinen mies nojaamassa sauvaan jonka ympärille käärme on kiertynyt. Käärmeestä tuli myöhemmin lääkkeiden symboli. SQLab on valinnut nimensä mukailemaan lääketieteen jumalan nimeä koska tuotteiden suunnittelussa on ergonomia ja terveys aina etusijalla.

maantiesatula

Kotimainen pyöräverkkokauppa

Sportsource.fi polkupyöräverkkokauppa tarjoaa sinulle laajan malli- ja kokovalikoiman laadukkaita maasto-, maantie-, kaupunki- ja sähköpyöriä sekä maantiesatula malleja. Sivustoltamme löydät mm. Whyten ja Rocky Mountainin maastopolkupyörät, kaupunkipolkupyörät, maantiepolkupyörät, sähköpolkupyörät ja valikoituja tarvikkeita. Toimitamme pyörät asiakkaillemme aina paikallisen jälleenmyyjä -liikkeen kautta. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää pyöräsi valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse kuin hypätä satulaan ja lähteä polkemaan. Maksuvaihtoehdoista löydät kaikki suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit ja mahdollisuuden jakaa maksun useampaan kuukausierään.

Kauttamme myytävinä oleviin pyöriin voit tutustua verkkokaupassamme tai merkkien omilla sivuilla www.whyte.bikewww.bikes.com tai www.saracen.co.uk.

Tutustu myös valikoimamme kaikkiin muihin polkupyöriin.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.