Canyon sähköpyörä

Sähköpyörä

Sähköpyörä on kasvattanut suosiotaan kiihtyvällä tahdilla. Sähkömaastopyörä kasvattaa pyörämatkojen etäisyyttä ja mahdollistaa säännöllisen työmatkapyöräilyn pidemmilläkin matkoilla ja erilaisilla alustoilla. Moottorit kehitetään tehokkaammaksi vuosi vuodelta ja akku kestää yhä pidempään vaikka latausaika on lyhyt. Sähkömaastopyörä mahdollistaa koko perheen osallistumisen maastopyöräretkelle ilman että nuoremmat tai vähemmän kokoneet pyöräilijät väsyvät ensimmäisessä mäessä.

Kauttamme saat Rocky Mountain Bicycles maastopyörät ja sähköpyörät, joihin voit tutustua alla olevien pyörien kautta tai vierailemalla  verkkosivuilla osoitteessa www.bikes.com

Legendaarinen Rocky Mountain Bicycles on kanadalainen polkupyörävalmistaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1981. Rocky Mountain -nimi viittaa vuoristoalueeseen, joka ulottuu itäisestä Brittiläisestä Kolumbiasta aina Yhdysvaltojen lounaisosaan saakka. Rocky Mountain sähköpyörä on suunniteltu ajettavuus edellä. Omaa suunnittelua oleva Dyname -moottori on istutettu sopimaan pyörän runkoon geometriasta tinkimättä ja ajettavuus edellä eikä päinvastoin. Suorituskykyä ja vääntöä löytyy rutkasti ja Rocky Mountain sähköpyörä vie paikkoihin joihin useammalla muulla ei pääse taluttamatta.

 

 

Tutustu myös valikoimamme kaikkiin muihin polkupyöriin.

 

Maastopyörä sopii yhtälailla vauhdikkaaseen polkuajoon tai bike park hurjasteluun kuin perinteiseen pyöräilyyn leppoisilla metsä- ja sivuteillä sekä vapaa-ajalla että lomalla. Maastopyöräily on myös loistava tapa tutustua ympäristöön. Maastopyöriä on sekä niin kutsuttu täysjousto jossa on jousto keulassa ja takana, että jäykkäperä jossa on keulajousto.

Täysjousto maastopyörä sopii poluilla ajoon, ns. hissipyöräilyyn bike parkissa ja erilaisilla teillä ajamiseen. Täysjousto -maastopyörällä taittuu huonokuntoisemmatkin taipaleet mukavasti varsinkin jos matkalla haluaa poiketa välillä tieltä teknisille poluille. Täysjoustoa valitessa kannattaa huomioda käyttötarkoitukseen sopiva jousten joustomatka ja keulan keulakulma.

Jäykkäperä -maastopyörä on oiva valinta jos olet aloittelemassa maastopyöräilyä hiekka- ja metsäteillä ja helpoilla neulaspoluilla. Jäykkäperämaastopyörä on oiva valinta myös kun mielessä on retkipyörä. Maastopyörän leveä rengas, tyypillisesti 2,3 – 2,8 tuumaa, sopii mainiosti erilaisille alustoille eikä säikähdä irtosoraa tai pehmeää hiekkaa matkan varrella.

 

Laadukas Rocky Mountain sähköpyörä verkkokaupasta kivijalkaliikkeeseen

Tilaamalla polkupyörän www.sportsource.fi verkkokaupasta lähimpään jälleenmyyjäliikkeeseen tuet paikallista kivijalkaliikettäsi. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää polkupyörän ajovalmiiksi. Voit samalla sopia tulevista huoltotoimenpiteistä ja varmistaa, että muut pyöräilyvarusteet, kuten kypärä(!), on kunnossa.