Cyclocross

Cyclocross pyörät

Cyclocross on pyöräilyn alalaji, joka muistuttaa maastopyöräilyn maastoajoa. Cyclocross pyörät muistuttavat maantiepyöriä kapeine renkaineen ja taivutettuine ohjaustankoineen.

Tämän tyyppisten pyörien kiinnostus on ollut kovassa nousussa Suomessa, sillä ne ovat monikäyttöisiä ja sopivat mainiosti vuodenaikojen vaihteluun.

Kauttamme saat Gravel & CX pyörät, joihin voit tutustua alla olevien pyörien kautta tai vierailemalla Whyten verkkosivuilla osoitteessa www.whyte.bike

Tutustu myös valikoimamme kaikkiin muihin polkupyöriin.

Cyclocross

Cyclocross eli CX-pyörä sopii yhtälailla vauhdikkaaseen polulla tai tiellä ajoon kuin perinteiseen pyöräilyyn leppoisilla metsä- ja sivuteillä sekä vapaa-ajalla että lomalla. Pyöräily on myös loistava tapa tutustua ympäristöön ja kulkea arkiset asiointimatkat kauppaan tai muihin harrastuksiin. Polkupyörää valitessa kannattaa huomioda käyttötarkoitukseen sopiva varustelu ja rungon geometria. Tarjoamissamme CX -pyörissä on viimeisimmän teknologian mukainen vaihteisto josta löytyy sopiva vaihde jokaiseen tilanteeseen sekä tehokas hydraulinen levyjarru. Varusteena voi olla myös maastopyöristä tuttu säädettävä satulatolppa, joka helpottaa polkuajossa erityisesti tiukoissa laskuissa.

CX -pyörällä taittuu huonokuntoisemmatkin taipaleet mukavasti varsinkin jos matkalla haluaa poiketa välillä tieltä poluille. Kuvioiduilla renkailla ja säädettävällä satulatolpalla varustettu CX -polkupyörä on oiva valinta jos olet aloittelemassa pyöräilyharrastusta hiekka- ja metsäteillä ja helpoilla neulaspoluilla.  CX -pyörä on myös täydellinen valinta myös kun mielessä on retkipyörä. Cyclocross polkupyörän leveä rengas, tyypillisesti  37-42 mm, sopii mainiosti erilaisille alustoille eikä säikähdä irtosoraa tai pehmeää hiekkaa matkan varrella ja tukevan rungon ansiosta mukaan voi ottaa retkeilyvarusteita pidemmällekin matkalle.

Pyöräily on kasvattanut suosiotaan kiihtyvällä tahdilla. Työmatkapyöräilyyn cyclocross sopii erinomaisesti varsinkin jos matkan varrella on vaihtelevaa tien pintaa tai huonokuntoista asfalttia tai muuta päällystettä. Pyörään kiinnitettävien kuljetusvaunujn ansiosta tukevalla ja luotettavalla CX -polkupyörällä hoituu myös lasten kuljettaminen sekä kaupassa asiointi.

Laadukas polkupyörä verkkokaupasta kivijalkaliikkeeseen

Tilaamalla polkupyörän www.sportsource.fi verkkokaupasta lähimpään jälleenmyyjäliikkeeseen tuet paikallista kivijalkaliikettäsi. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää polkupyörän ajovalmiiksi. Voit samalla sopia tulevista huoltotoimenpiteistä ja varmistaa, että muut pyöräilyvarusteet, kuten kypärä(!), on kunnossa.