Gravel

Gravel pyörät

Gravel -polkupyörä on simppelisti sanottuna pyörä, jossa yhdistyy maantiepyörä ja cyclocross pyörä. Idea Gravel pyörään tulee Yhdysvalloista, jossa maaseudulla kulkee suuri määrä käyttämättömiä teitä. Nämä tiet ovat liian teknisiä ajettavaksi maantiepyörällä ja vauhti kasvaa liian kovaksi cyclocross pyörällä ajaessa.

Kauttamme saat Gravel & CX pyörät, joihin voit tutustua alla olevien pyörien kautta tai vierailemalla Whyten verkkosivuilla osoitteessa www.whyte.bike

Tutustu myös valikoimamme kaikkiin muihin polkupyöriin.

Gravel pyörä sopii yhtälailla vauhdikkaaseen polulla tai tiellä ajoon kuin perinteiseen pyöräilyyn leppoisilla metsä- ja sivuteillä sekä vapaa-ajalla että lomalla. Pyöräily on myös loistava tapa tutustua ympäristöön ja kulkea arkiset asiointimatkat kauppaan tai muihin harrastuksiin. Polkupyörää valitessa kannattaa huomioda käyttötarkoitukseen sopiva varustelu ja rungon geometria. Tarjoamissamme Gravel -pyörissä on viimeisimmän teknologian mukainen vaihteisto, josta löytyy sopiva vaihde jokaiseen tilanteeseen sekä tehokas hydraulinen levyjarru. Varusteena voi olla myös maastopyöristä tuttu säädettävä satulatolppa, joka helpottaa polkuajossa erityisesti tiukoissa laskuissa.

Näillä pyörillä taittuu huonokuntoisemmatkin taipaleet mukavasti varsinkin jos matkalla haluaa poiketa välillä tieltä poluille. Kuvioiduilla renkailla ja säädettävällä satulatolpalla varustettu polkupyörä on oiva valinta jos olet aloittelemassa pyöräilyharrastusta hiekka- ja metsäteillä ja helpoilla neulaspoluilla.  Gravel -pyörä on myös täydellinen valinta myös kun mielessä on retkipyörä. Näiden polkupyörien leveät ja kuvioidut renkaat, leveys tyypillisesti  37-42 mm, sopivat mainiosti erilaisille alustoille eivätkä säikähdä irtosoraa tai pehmeää hiekkaa matkan varrella. Whyten mallisto on tunnettu maastopyöristä tutusta jämäkästä runkogeometriastaan. Tukevan rungon ansiosta mukaan voi ottaa retkeilyvarusteita pidemmällekin matkalle.

Pyöräily on kasvattanut suosiotaan kiihtyvällä tahdilla myös arkimatkojen kulkemisessa. Työmatkapyöräilyyn gravel -pyörät sopivat erinomaisesti varsinkin jos matkan varrella on vaihtelevaa tien pintaa tai huonokuntoista asfalttia tai muuta päällystettä. Pyörään kiinnitettävien kuljetusvaunujen ansiosta tukevalla ja luotettavalla polkupyörällä hoituu myös lasten kuljettaminen sekä kaupassa asiointi.

Laadukas polkupyörä verkkokaupasta kivijalkaliikkeeseen

Tilaamalla polkupyörän www.sportsource.fi verkkokaupasta lähimpään jälleenmyyjäliikkeeseen tuet paikallista kivijalkaliikettäsi. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää polkupyörän ajovalmiiksi. Voit samalla sopia tulevista huoltotoimenpiteistä ja varmistaa, että muut pyöräilyvarusteet, kuten kypärä(!), on kunnossa.