Lasten maastopyörä

maastopyörä

Lasten maastopyörä

Sportsource.fi maastopyörä verkkokauppa tarjoaa sinulle laajan malli- ja kokovalikoiman laadukkaita maasto-, maantie-, kaupunki- ja sähköpyöriä. Tutustu lapsille soveltuviin maastopyöriimme täältä: https://sportsource.fi/tuote-osasto/polkupyorat/maastopyorat-polkupyorat/etujoustot-maastopyorat-polkupyorat/

Tukevalla ja luotettavalla etujoustomaastopyörällä ajetaan turvallisesti niin koulu- kuin harrastusmatkat. Suositeltavia malleja ovat esim. Whyten 600-, 800- ja 900 sarjan etujoustomaastopyörät.

Sivustoltamme löydät mm. Whyten ja Rocky Mountainin maastopolkupyörät, kaupunkipolkupyörät, maantiepolkupyörät, sähköpolkupyörät ja valikoituja tarvikkeita. Toimitamme pyörät asiakkaillemme aina paikallisen jälleenmyyjä -liikkeen kautta. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää pyöräsi valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse kuin hypätä satulaan ja lähteä polkemaan. Maksuvaihtoehdoista löydät kaikki suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit ja mahdollisuuden jakaa maksun useampaan kuukausierään.

Kauttamme myytävinä oleviin pyöriin voit tutustua merkkien omilla sivuilla www.whyte.bike, www.bikes.com tai www.saracen.co.uk. Tutustu myös valikoimamme kaikkiin muihin polkupyöriin.

Maastopyörä sopii monenlaiseen ajoon

Maastopyörä sopii yhtälailla vauhdikkaaseen polkuajoon tai bike park hurjasteluun kuin perinteiseen pyöräilyyn leppoisilla metsä- ja sivuteillä sekä vapaa-ajalla että lomalla. Maastopyöräily on myös loistava tapa tutustua ympäristöön. Maastopyöriä on sekä niin kutsuttu täysjousto jossa on jousto keulassa ja takana, että jäykkäperä jossa on keulajousto.

Täysjousto maastopyörä sopii poluilla ajoon, ns. hissipyöräilyyn bike parkissa ja eritaisilla teillä ajamiseen. Täysjousto -maastopyörällä taittuu huonokuntoisemmatkin taipaleet mukavasti varsinkin jos matkalla haluaa poiketa välillä tieltä teknisille poluille. Täysjoustoa valitessa kannattaa huomioda käyttötarkoitukseen sopiva jousten joustomatka ja keulan keulakulma.

Etujousto -maastopyörä on oiva valinta jos olet aloittelemassa maastopyöräilyä hiekka- ja metsäteillä ja helpoilla neulaspoluilla. Jäykkäperämaastopyörä on oiva valinta myös kun mielessä on retkipyörä. Maastopyörän leveä rengas, tyypillisesti 2,3 – 2,8 tuumaa, sopii mainiosti erilaisille alustoille eikä säikähdä irtosoraa tai pehmeää hiekkaa matkan varrella.

Sähkömaastopyörä

Sähköpyörä on kasvattanut suosiotaan kiihtyvällä tahdilla. Sähkömaastopyörä kasvattaa pyörämatkojen etäisyyttä ja mahdollistaa säännöllisen työmatkapyöräilyn pidemmilläkin matkoilla ja erilaisilla alustoilla. Moottorit kehitetään tehokkaammaksi vuosi vuodelta ja akku kestää yhä pidempään vaikka latausaika on lyhyt. Sähkömaastopyörä mahdollistaa koko perheen osallistumisen maastopyöräretkelle ilman että nuoremmat tai vähemmän kokoneet pyöräilijät väsyvät ensimmäisessä mäessä.

Rocky Mountain sekä Whyte valmistaa sähköpyöriä. Rocky Mountain käyttää sähköpyörissään itse kehittämäänsä moottoria ja geometriaa, joka on tuttu Rockyn maastopyöristä. Moottorin asettelu on suunniteltu runkoon niin, ettei pyörän alkuperäinen geometria muuttuisi. Kanadalaisen pyörämerkin sähköavusteiset pyörät ovat myös yksiä markkinoiden vääntävimmistä ja suorituskykyisimmistä.

Brittiläinen Whyte käyttää sähkö maastopyörissään Bosch:in moottoria. Se on tuttu ja turvallinen valinta monella muullakin merkillä. Näistä pyöristä löytyy Whyten jo tavaramerkiksi tullut optimoitu geometria.