Rocky Mountain polkupyörät

Rocky Mountain Bicycles – laadukkaat maastopyörät ja sähköpyörät

Rocky Mountain Bicycles on kanadalainen polkupyörävalmistaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1981. Rocky Mountain -nimi viittaa vuoristoalueeseen, joka ulottuu itäisestä Brittiläisestä Kolumbiasta aina Yhdysvaltojen lounaisosaan saakka.

Rocky Mountain polkupyöriä käytetään laajalti ammattilaispyöräilijöiden keskuudessa. Valikoimasta löytyy sopiva maastopyörä koko perheelle, myös lasten täysjoustomaastopyörä.

Kauttamme saat Rocky Mountain Bicycles maastopyörät ja sähköpyörät, joihin voit tutustua alla olevien pyörien kautta tai vierailemalla  verkkosivuilla osoitteessa www.bikes.com

Tutustu myös valikoimamme kaikkiin muihin polkupyöriin.

 

Maastopyörä sopii yhtälailla vauhdikkaaseen polkuajoon tai bike park hurjasteluun kuin perinteiseen pyöräilyyn leppoisilla metsä- ja sivuteillä sekä vapaa-ajalla että lomalla. Maastopyöräily on myös loistava tapa tutustua ympäristöön. Maastopyöriä on sekä niin kutsuttu täysjousto jossa on jousto keulassa ja takana, että jäykkäperä jossa on keulajousto.

Täysjousto maastopyörä sopii poluilla ajoon, ns. hissipyöräilyyn bike parkissa ja eritaisilla teillä ajamiseen. Täysjousto -maastopyörällä taittuu huonokuntoisemmatkin taipaleet mukavasti varsinkin jos matkalla haluaa poiketa välillä tieltä teknisille poluille. Täysjoustoa valitessa kannattaa huomioda käyttötarkoitukseen sopiva jousten joustomatka ja keulan keulakulma.

Jäykkäperä -maastopyörä on oiva valinta jos olet aloittelemassa maastopyöräilyä hiekka- ja metsäteillä ja helpoilla neulaspoluilla. Jäykkäperämaastopyörä on oiva valinta myös kun mielessä on retkipyörä. Maastopyörän leveä rengas, tyypillisesti 2,3 – 2,8 tuumaa, sopii mainiosti erilaisille alustoille eikä säikähdä irtosoraa tai pehmeää hiekkaa matkan varrella.

Sähköpyörä on kasvattanut suosiotaan kiihtyvällä tahdilla. Sähkömaastopyörä kasvattaa pyörämatkojen etäisyyttä ja mahdollistaa säännöllisen työmatkapyöräilyn pidemmilläkin matkoilla ja erilaisilla alustoilla. Moottorit kehitetään tehokkaammaksi vuosi vuodelta ja akku kestää yhä pidempään vaikka latausaika on lyhyt. Sähkömaastopyörä mahdollistaa koko perheen osallistumisen maastopyöräretkelle ilman että nuoremmat tai vähemmän kokoneet pyöräilijät väsyvät ensimmäisessä mäessä.

Laadukas polkupyörä verkkokaupasta kivijalkaliikkeeseen

Tilaamalla polkupyörän www.sportsource.fi verkkokaupasta lähimpään jälleenmyyjäliikkeeseen tuet paikallista kivijalkaliikettäsi. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää polkupyörän ajovalmiiksi. Voit samalla sopia tulevista huoltotoimenpiteistä ja varmistaa, että muut pyöräilyvarusteet, kuten kypärä(!), on kunnossa.