Rocky Mountain sähköpyörät

Instinct Powerplay  29″ | Altitude Powerplay 27,5″

       

Pääset tutustumaan sähköpyörämalleihin Rocky Mountainin verkkosivuilta tai klikkaamalla pyörän kuvaa.

Kysy saatavuus suoraan lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Rocky Mountain sähköpyörän suunnittelussa ei haluttu jäädä moottori-toteutusten ”vangiksi” vaan moottori suunniteltiin itse sopimaan pyörään eikä toisin päin. Dyname -moottori on vuosien suunnittelun, testaamisen ja tuotekehityksen tulos. Tehokas moottori tuottaa avustuksen sulavasti ilman nykimisen tai ryntäilyn tunnetta ja lopettaa avustamisen heti kun sitä ei tarvita. Dyname -moottori pyörii 1200 RPM nopeudella joka on 1/4 kilpailevien moottoreiden pyörimisnopeudesta; vähemmän ääntä, enemmän tehoa. Powerplay -sähköpyörien runko on samanlainen kuin vastaavissa maastopyörissä ja keskiö on ”tavallinen”; veto tulee erilliseltä hammasrattaalta ketjulle viiveettömästi.

Sähköpyörän akun kestoa kysellään hyvin usein eikä siihen ole suoraa ja yksiselitteistä vastausta. Kaikki riippuu ajotavasta, avustuksen käytöstä, maastosta, renkaiden paineesta jne….Rocky Mountain Powerplayn akku kestää niin pitkään kuin jaloistasi löytyy vielä vääntöä. Akun lataus on hyvin nopea; muutamassa tunnissa tyhjästä 80%:iin. Akku on sijoitettu pyörän runkoon painon säästämiseksi sekä kestävyyden ja esteettisyyden parantamiseksi.

eBikemotion aplikaatiolla tallennat omat lenkkisi ja seuraat halutessasi nopeutta, vääntöä, akun latausta sekä ohjaat avustuksen tasoja. Aplikaatiossa voi asettaa erilaisia ilmoituksia lenkin ohjaamiseksi sekä tallentaa ja seurata käyttämiäsi reittejä. iWOC-ohjain ilmoittaa värikoodeilla avutuksen tason sekä akun varauksen jolloin voit unohtaa näyttöjen vahtimisen ja keskittyä täysin ajosta nauttimiseen.