MTB-Enduro SM4 Himos sekä Himos Epic MTB

MTB-Enduro SM4 Himos sekä Himos Epic MTB

Ensi viikonloppuna on Himoksella kaksi todella kovaa maastopyöräilytapahtumaa: Sportax MTB-Enduro Series SM4 osakilpailu sekä Himos Epic MTB.

Himos Epic MTB on uudenlainen Trail –kilpailu joka tarjoilee osallistujilleen eeppisen kattauksen Himoksen parhaita polkuja 2-10km mittaisina maastokokeina. Himos Epic MTB ajetaan viiden kuskin lähtöryhmissä ja minuutin väliaikalähdöin. Maastokokeiden väliset siirtymät ajetaan ilman ajanottoa palautellen ja seuraavalle maastokokeelle valmistautuen. Täysimittainen kilpailu sisältää 2 ajopäivää ja 14 maastokoetta. Tapahtumaan voit osallistua myös vain lauantaina, jolloin ajetaan toinen puolikas maastokokeista. Täysimittaisen reitin kokonaispituus on noin 80km. Maastokokeiden lisäksi Himos Epic MTB sisältää erillisellä ajanotolla varustettuja ylämäki- ja alamäkisegmenttejä, joiden osalta palkitaan ylämäen kuningas sekä alamäen paroni, sarjakohtaisen menestyksen lisäksi. Tapahtumassa on omat sarjat myös sähkö- ja läskipyörille.

Lauantaina alkaa myös MTB-Enduron SM4 osakilpailun harjoitukset. Rohkeimmat voivat suunnistaa samoilla jaloilla Epicistä suoraan Himoksen rinteille mtb-enduro polkuja speksaamaan…Kilpailukeskus sijaitsee Länsi-Himoksella, Länsikeskuksentie 11, 42100 Jämsä. Kilpailutoimisto on Himoksen laskettelukeskuksen alakerrassa vuokraamon tiloissa. Kilpailun lähtö/maali, sekä varikkoalue tulevat olemaan rinneravintolan välittömässä läheisyydessä. Tapahtumaan jälki-ilmoittautuminen onnistuu paikanpäällä lauantaina 17.8. Kokonaisuudessaan kilpailuun mahtuu 300 kuljettajaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailussa ajettavat luokat ovat : Juniorit, Nuoret, U21, Miehet, Naiset, M-40, M-50, Hardtail, E-bike, Funduro. Himoksen osakilpailussa muiden yhteistyökumppaneidemme lisäksi vahvasti mukana Whyte Bikes Finland.

Sportsource on paikalla tapahtumissa mukana tietenkin Whyte Bikes ja Rocky Mountain -pyöräkalustoa koeajettavaksi sekä ION-ajovarusteita, Panzer-rengasinserttejä ja Blub-ketjurasvoja.

Lue seuraavaksi

Panzereita saapui varastoon
Sappee Bike Fest

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.