Sappee Bike Fest

Sappee Bike Fest

Sappee Bike Fest järjestetään jälleen 30.8.-1.9.2019. Bike Fest viikonloppu koostuu jo perinteisistä ja hyviksi todetuista tapahtumista. Viikonloppuna kisaillaan mm. MTB-Enduron, DH Suomi Cupin ja Videokuvauksen merkeissä. Sen lisäksi viikonloppuna on Matti Lehikoisen klinikoita, Bikers Party sekä Bikers BBQ.

Sport Source on paikalla esittelemässä Whyte- ja Rocky Mountain pyöriä, sekä ION ajovarusteita ja Panzer rengasinserttejä.

Bike Festeiltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin;

  • Young Guns -kilpailu on tarkoitettu 8-vuotiaille (vuoden 2019 aikana täyttäneille) ja sitä nuoremmille pyöräilijälupauksille. Kilpailu käydään perjantai-iltana 30.8.2019 Young Guns kilpailussa ajetaan kolme helppoa junioreille tarkoitettua EK:ta, joiden yhteisaika ratkaisee voittajan. EK:t sijaitsevat Sappeen Trainee Zone alueella.
  • Bikers BBQ & Bunny Hop: Tarjolla on muun muassa ribsejä, makkaralajitelmia, hodareita, coleslaw, monipuolinen salaattitarjonta, tarjolla on myös oma vaihtoehto kasvisruokailijoille. Samaan aikaan Tapahtumakeskus Huipun edustalla järjestetään Bunny Hop skaba. Bunny Hop-kilpailuun ilmoittaudutaan paikan päällä, Bunny Hop-kilpailu on maksuton.
  • Bikers Breakfastin yhteydessä järjestetään Jukka Mäennenän maastopyöräilijän harjoittelua käsittelevä luento. Jukka Mäennenä on pitkän linjan maasto- ja BMX-pyöräilijä. Hän toimii fysiikkavalmentajana ja kouluttajana liikunta-alalla, tekee pyöräilyseurojen seuravalmennusta, on kirjoittanut pyöräilystä kaksi kirjaa: Suuri Suomalainen Pyöräkirja (2016) ja Maastopyöräkirja (2018). Lisäksi hän on toiminut Fillari-lehden avustajana vuodesta 2011 ja kirjoitti mm. vuoden 2018 aikana ilmestyneen juttusarjan maastopyöräilijän harjoittelusta.
  • Sappee Bike Fest:n endurokilpailu ajetaan pääsosin tutuilla Sappeen reiteillä. Lopulliset reitit julkistetaan 30.8.
  • Chainless-Competition kilpaillaan yhdellä Enduro-kilpailun reiteistä. Kilpailijalla on käytössään yksi kisalasku ja kisalasku on ajettava siis ilman ketjuja. Chainless kilpailu on maksuton, kilpailuun otetaan mukaan 50 kilpailijaa.
  • DH kilpailussa Suomen parhaat alamäkipyöräilijät asettuvat lähtöviivalle Suomi Cup osakilpailun merkeissä. Kansalliset huiput kisaavat toisiaan vastaan omissa ikäluokissaan sekä naisten ja miesten Elite-sarjoissa. Myös kokemattomammat kuskit voivat testata taitojaan Suomen parhaita vastaan, sillä harrastesarjaan voi osallistua iästä ja sukupuolesta riippumatta. Sappee Bike Fest:n alamäkipyöräilykilpailun kisarata ilmoitetaan kisaa edeltävän päivänä.
  • DH/Enduro-klinikan vetäjänä toimii Matti Lehikoinen. Matti on pitkälinjan DH-kuski ja kiertänyt mm. Maailmancupia, menestyen erittäin hyvin.
  • Bike Fest Video Challenge: Osallistu mukaan Videoskabaan ja voita 1000€! Video tulee kuvata Sappee Bike Festien aikana, viedo voi olla kuvattuna yhtenä päivänä tai koko tapahtuman aikana.

 

Lisätietoja tapahtumasta löydät Sappee Bike Festin verkkosivuilta.

Lue seuraavaksi

MTB-Enduro SM4 Himos sekä Himos Epic MTB
ION-polvisuojat Best Brand 2019!

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.