SQLab-satuloihin uudistuksia

SQLab-satuloihin uudistuksia

SQLab-satuloihin tulee uudistuksia kaudelle 2022! SQLab kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja tuo uusia innovaatioita myös jo olemassa oleviin malleihin. Kaudella 2022 611 Ergowave active 2.1 -satula on entistä kevyempi, active -ominaisuus on aktiivisempi ja satulan aaltomaista muotoilua on entisestään parannettu useista kohdista tuomaan parhaan mahdollisen helpotuksen herkälle pehmytkudokselle satulan alueella. Lantion luonnollista biomekaanista liikettä tukevan active-ominaisuuden säädeltävyyttä on parannettu pienentämällä joustopalojen kokoa.  Palojen vaihtaminen soft-medium-hard -vaihtoehtojen välillä vaikuttaa enemmän joustoliikkeeseen kuin aikaisemmin. Satulasta tulee myös uusi 16cm koko.

Myös 612 Ergowave Active satulasta on tulossa 2.1 -versio. Satulan aaltomaista muotoilua on paranneltu useasta kohdasta ja rakenne on entistä kevyempi. Active -ominaisuuteen on tuotu sama parannus kuin 611 -satulassa. 612-mallin olleessa maantieajoon sekä XC-kisaamiseen tarkoitettu, satulasta on tehty hieman edeltäjäänsä kapeampi paremman ”jalkatilan” varmistamiseksi. Satulasta tulee myös uusi 16cm koko.

SQlab ”Best sellerin”, 6OX Ergowave Active:n, uuden 2.1 -version parannetun rakenteen ansiosta satulasta tulee myös kevyempi. Uusi muotoilu antaa paremman istuintuntuman vähentäen merkittävästi pehmytkudosalueen painetta. Active-ominaisuus on myös paranneltu kuten 611 ja 612 -malleissa. Joustopalojen säätävyys on laajempi kuin aikaisemmin palojen ollessa pienemmät. Erityisesti emtb-käyttöön suunniteltu 6OX Ergowave Active 2.1 antaa parempaa tukea satulan takaosasta ja pintamateriaalin ansiosta kuljettaja ei luista satulassa tiukoissakaan nousuissa.

Näet kaikki valikoimamma SQLab -satulat täältä.

SQLab on ensimmäinen satulavalmistaja, joka toi markkinoille satulakonseptin, jossa koon valinta perustuu istuinluiden välisen etäisyyden mittaamiseen ja optimaalisen satulakoon laskemiseen. Kaikki SQLab satulat on saatavilla viidessä eri leveydessä. Satulan ei pelkästään kuulu olla tarkalleen oikean kokoinen vaan sen pitää myös kantaa vartalon paino tasaisesti jakautuneena anatomia huomioon ottaen. Ergonomia on pääasia uutta satulaa hankittaessa. Lue täältä lisää SQLab-satuloista ja ergonomiasta.

SQLabin tiedote uudistuksista on luettavissa täällä: SQlab_News_Neuheiten_2022_US_0821

Sportsource.fi polkupyöräverkkokauppa tarjoaa sinulle laajan malli- ja kokovalikoiman laadukkaita maasto-, maantie-, kaupunki- ja sähköpyöriä sekä maantiesatula malleja. Sivustoltamme löydät mm. Whyten ja Rocky Mountainin maastopolkupyörät, kaupunkipolkupyörät, maantiepolkupyörät, sähköpolkupyörät ja valikoituja tarvikkeita. Toimitamme pyörät asiakkaillemme aina paikallisen jälleenmyyjä -liikkeen kautta. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää pyöräsi valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse kuin hypätä satulaan ja lähteä polkemaan. Maksuvaihtoehdoista löydät kaikki suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit ja mahdollisuuden jakaa maksun useampaan kuukausierään.

Lue seuraavaksi

Slayer, Instinct ja Altitude 2022
Ergonomiset Gripit

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.