Ketjurasva

Blub -ketjurasva ketjujen suojaksi

BLUB -ketjurasva valikoimaan kuuluu erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivat ketjujen ja hammasrattaiden voiteluaineet sekä tubeless-neste. Ketjurasva-ainevalikoimassa on oma käyttötarkoitukseen räätälöity tuote märälle, kuivalle sekä pölyiselle kelille ja/tai maastolle. Blub ketjurasva tuotesarja on kehitetty intohimoisten pyöräilijöiden toimesta pitämään huolta, että pyöräilymatkat luistavat kuin rasvattu olipa kyseessä pyöräilykilpailu tai työmatkan taittaminen.

Tutustu valikoimaan alla olevista kuvista tai tästä linkistä

Ketjurasva mallit

Pölyisen ja kuivan kelin Blub WAX-lube on 100% biohajoava eikä se sisällä öljyjä, rasvaa tai haitallisia liuottimia, joten se sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön ja erityisen herkässä ympäristössä käytettäväksi. Vahojen ja veden emulsiona WAX-lube levittyy vaivattomasti ketjujen sekä hammasrattaiden pintoihin ja muodostaa kuivaessaan kestävän kalvon niiden suojaksi. Ketju ja rattaat pysyvät puhtaina sillä kuivaan vahapintaan ei tartu hiekkaa ja pölyä. Tuote sietää matalia ja korkeita lämpötilojan hyvin ja suojaa sekä pidentää vaihteiston osien ikää.

DRY-lube on loistava pitkien matkojen voiteluaine sekä maantie- että maastopyöräilyyn. Se levittyy liuoksena ketjujen jokaiseen koloon ja muodostaa kuivaessaan teflon -kalvon johon ei tartu hiekkaa, kiviä ja likaa. DRY -lube on parhaimmillaan kuivissa ja pölyisissä olosuhteissa mutta toimii hyvin myös kostealla kelillä.

Blub WET-lube on märän ja kuraisen kelin täsmä voiteluaine. Kuivalle ketjulle huolellisesti levitettynä tuote kestää pitkään erittäin haastavissa olosuhteissa. WET-lube sisältää korroosiolta suojaavia ainesosia jotka pitävät ketjun ja hammasrattaat kunnossa jopa loskassa, lumessa, sumuisissa ja suolaisissa olosuhteissa. Tuotetta ei tarvitse lisätä jatkuvasti vaan se kestää pitkään kovaakin käyttöä.

Blub-tuotesivut tässä linkissä.

WHO ARE WE? Blub ketjurasva merkki

BLUB is a brand which offers a set of lubricants and sealants that allow you to pedal and keep your bike under perfect conditions. ”

Bicycle lovers. Enthusiasts and professionals in this sector. Enjoying each ride as if it was the last one. We hate to rest.

No matter where you go or with whom, if you use the bicycle to commute or to run a little race with your friends, or even just to enjoy a small ride with your family. No matter what use you give, the bicycle is pure fun, it is our passion. So, there is no better way to departure from the routine and give intense emotions to your life than pedaling.

This is how BLUB started. Pedaling every single day with no stop, realizing how important is to have an excellent and constant bicycle care.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.