Whyte-polkupyörät

Whyte Bikes – laadukkaat maastopyörät, kaupunkipyörät, maantiepyörät ja sähköpyörät

Whyte on brittiläinen polkupyörävalmistaja, joka on tunnettu laadukkaista maastopyöristä sekä aggressivisesta ja ”uuden koulukunnan” geometriasta. Whyten valikoimasta löydät laadukkaat maastopyörät niin DH-, Enduro-, Trail- kuin myös XC-ajoon. Whyten pyörävalikoimaan kuuluu laaja myös kattaus laadukkaita maantiepyöriä, gravelpyöriä ja kaupunkipyöriä.

Kauttamme saat tilauksesta Whyten koko pyörävalikoiman, johon voit tutustua alla olevien linkkien kautta tai vierailemalla Whyten kotisivuilla osoitteessa www.whyte.bike

Maastopyörä sopii yhtälailla vauhdikkaaseen polkuajoon tai bike park hurjasteluun kuin perinteiseen pyöräilyyn leppoisilla metsä- ja sivuteillä sekä vapaa-ajalla että lomalla. Maastopyöräily on myös loistava tapa tutustua ympäristöön. Maastopyöriä on sekä niin kutsuttu täysjousto jossa on jousto keulassa ja takana, että jäykkäperä jossa on keulajousto.

Täysjousto maastopyörä sopii poluilla ajoon, ns. hissipyöräilyyn bike parkissa ja eritaisilla teillä ajamiseen. Täysjousto -maastopyörällä taittuu huonokuntoisemmatkin taipaleet mukavasti varsinkin jos matkalla haluaa poiketa välillä tieltä teknisille poluille. Täysjoustoa valitessa kannattaa huomioda käyttötarkoitukseen sopiva jousten joustomatka ja keulan keulakulma.

Jäykkäperä -maastopyörä on oiva valinta jos olet aloittelemassa maastopyöräilyä hiekka- ja metsäteillä ja helpoilla neulaspoluilla. Jäykkäperämaastopyörä on oiva valinta myös kun mielessä on retkipyörä. Maastopyörän leveä rengas, tyypillisesti 2,3 – 2,8 tuumaa, sopii mainiosti erilaisille alustoille eikä säikähdä irtosoraa tai pehmeää hiekkaa matkan varrella.

Sähköpyörä on kasvattanut suosiotaan kiihtyvällä tahdilla. Sähkömaastopyörä kasvattaa pyörämatkojen etäisyyttä ja mahdollistaa säännöllisen työmatkapyöräilyn pidemmilläkin matkoilla ja erilaisilla alustoilla. Moottorit kehitetään tehokkaammaksi vuosi vuodelta ja akku kestää yhä pidempään vaikka latausaika on lyhyt. Sähkömaastopyörä mahdollistaa koko perheen osallistumisen maastopyöräretkelle ilman että nuoremmat tai vähemmän kokoneet pyöräilijät väsyvät ensimmäisessä mäessä.

Laadukas Whyte polkupyörä verkkokaupasta kivijalkaliikkeeseen

Tilaamalla Whyte tai muun merkkisen polkupyörän www.sportsource.fi verkkokaupasta lähimpään jälleenmyyjäliikkeeseen tuet paikallista kivijalkaliikettäsi. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää polkupyörän ajovalmiiksi. Voit samalla sopia tulevista huoltotoimenpiteistä ja varmistaa, että muut pyöräilyvarusteet, kuten kypärä(!), on kunnossa.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.