MTB POLVISUOJAT BEST BRAND 2020-VERTAILUSSA!

ION -mtb polvisuojat voittivat jälleen Enduro Mountainbike Magazine Best Brand 2020 -vertailun! Suojat äänestettiin kuluttajatutkimuksessa selkeästi parhaimmaksi merkiksi polvisuojakategoriassa. Enduro Mountainbike Magazinen järjestämä kuluttajatutkimus on yksi pyöräilyalan laajimmista ja syvällisimmistä tutkimuksista. Huikeeta!

Kaikki valikoimamme ION-mtb polvisuojat näet täältä. Lue lisää ION-suojista tästä linkistä.

 

Hyvät mtb polvisuojat on oleellisen tärkeä suojavaruste, erityisesti enduro-tyylisessä ajossa sekä bike park-ajossa. Kunnolliset polvisuojat on varustettu iskusuojauksella, ovat kestävää materiaalia, eivät paina tai hiosta ja pysyvät kunnolla paikoillaan kovassakin menossa. Anatominen ja käyttötarkoitukseen sopiva muotoilu varmistaa mukavuuden pitkässä käytössä ja vetoketjulla varustetut mallit on nopea pukea ja riisua esim. tauon ajaksi.

ION mallit:

K-Pact Polvisuojat

Palkitun K-Pact -polvisuoja uusimmassa versiossa on käytännössä tukevaksi ja hyvin istuvaksi havaittu, hengittävä Super Perforated Neoprene -materiaali suojan takaosassa. Asymmetrinen sivutoppaus antaa suojaa runkokosketuksia ja iskuja vastaan. SAS-TEC EN 1621-1 taso 2 -iskunsuojaus suojaa iskuilta mutta toimii myös pehmusteena polven ottaessa osumaa. K-Pact on luotettava ja hyvin istuva polvisuoja kotipoluilta pyöräparkkiin ja kova vauhtisiin laskuihin

K-Pact Zip MTB Polvisuojat

K-Pact Zip on ION:in palkitun K-Pact -polvisuojan vetoketjullinen versio. Suojan takaosan Super Perforator Neoprene -materiaali on todella hengittävä mutta pitää suojan tukevasti paikallaan. SAS-TEC EN 1621-1 taso 2 -iskunsuojan suojaustaso on sertifioitu EN 1621-1 taso 2 standardin mukaan ja sen vaimennusominaisuudet vastaavat kaikkien maastopyöräilylajien tiukimpiin vaatimuksiin. Suoja on nopea pukea ja riisua todella käytännöllisen Quick E -vetoketjun ansiosta ilman kenkien riisumista. Tekstiilissä on anti-bakteerinen käsittely.

K-Pact Select Polvisuojat

Eurobike Award -voittajan, K-Pact Select polvi- ja säärisuojayhdistelmän, suunnittelussa on nähty vaivaa parhaan suojauksen aikaansaamiseksi samalla säilyttäen käyttömukavuuden sillä tasolla, että unohdat suojan olevan mukana. ION Tectonic Fit on limittäisten ja liikkuvien suojapaneelien yhdistelmä, jotka pysyvät polven ympärillä koko ajan maksimoiden liikkuvuuden samaan aikaan. Super Perforated Neoprene -tekstiili on kestävä ja hengittävä. Asymmetrinen sivutoppaus antaa suojaa runkokosketuksia ja iskuja vastaan. SAS-TEC EN 1621-1 taso 2 iskusuojaus suojaa iskuilta mutta toimii myös pehmusteena polven ottaessa osumaa. K-Pact Select on luotettava ja hyvin istuva polvisuoja kotipoluilta pyöräparkkiin ja kovavauhtisiin laskuihin. Materiaalissa on antibakteerinen käsittely.

K-Traze MTB Polvisuojat

K-Traze -polvisuoja sopii hyvin pidemmille ajorupeamille. Suojan EN1621-1, taso 1 sertifioidut toppaukset suojaavat naarmujen lisäksi myös kevyiltä iskuilta. Toppaus on kiinnitetty suoraan kankaaseen, jolloin se pysyy luotettavasti paikallaan esim. kaatumistilanteessa. Super Perforated Neoprene -materiaali on vahvaa mutta hengittävää ja Ionic Fit -istuvuussysteemin ansiosta suoja mukautuu jalkaan loistavasti. Snug Loop -pitää suojan tukevasti paikallaan käytön aikana. Takaosan ohut Fine Mesh -materiaali lisää suojan hengittävyyttä ja käyttömukavuutta pyöräilyn aikana.

K-Traze AMP (zip) MTB Polvisuojat

K-Traze AMP (zip) polvisuoja on loistava valinta tekniseen maasto- ja trailpyöräilyyn. Quick E -vetoketjun ansiosta se on mutkattoman nopea pukea ja riisua ilman kenkien riisumista. K-Traze AMP (Zip) on joustava ja EN 1621-1, taso 1 -sertifioitu SAS TEC -toppaus antaa suojaa hyvin kolhuilta. Toppaus on kiinnitetty suoraan kankaaseen, joten se pysyy varmasti paikallaan kaatumistilanteissa. Kestävä mutta hengittävä Super Perforated Neoprene -materiaali ja Ionic Fit –systeemi varmistaa istuvuuden ja käyttömukavuuden pidemmilläkin lenkeillä.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.