Iikan Pyörävarikko

Iikan Pyörävarikko on Kuopiosta lähtöisin oleva pyöräliike. Iikan Pyörävarikko palvelee Kuopiossa, Joensuussa, Jyväskylässä ja Imatralla. Löydät liikkeistä pyörät merkeiltä Trek, Specialized, Kona, Pelago ja Frog. Myös pyörähuolto palvelee jokaisessa toimipisteessä, tehden pyörähuoltoja kaiken tyyppisiin polkupyöriin. Teemme myös jousituskomponenttien voitelu- ja täyshuollot. Iikan Pyörävarikko Imatra toimii Sportsource.fi noutopisteenä ja jälleenmyyjänä.

Pyöräily on hauskaa

Pyöräily on hauskaa, koko perheelle sopivaa ajanvietettä. Maastopyörällä voi yhtälailla ajaa leppoisia metsäteitä kuin seikkailla neulaspoluilla. Taitojen karttuessa ja vauhdin kasvaessa harrastus voi viedä teknisemmille singletrack -poluille sekä vauhdikkaaseen bike park-ajoon. Harrastuksen alkuun pääsee parhaiten hankkimalla tarkoitukseen sopivan ja laadukkaan maastopyörän, jonka ominaisuudet eivät lopu heti kesken taitojen kehittyessä ja matkojen kasvaessa. Parhaimmillaan suorituskykyinen maastopyörä auttaa ajotekniikan kehittymisessä.

Laadukas kaupunkipyörä tai cyclocross vauhdittaa arjen matkoja töihin ja harrastuksiin. Tukevarunkoisilla ja helposti ohjautuvilla polkupyörillä voi hoitaa lasten kuljetuksen hoitopaikkaan, asioida kaupassa tai ajaa harrastusmatkat jouhevasti ilman joka päivästä autoruuhkassa jonottamista. Arkipyöräily on hyötyliikuntaa parhaimmillaan!

Kaupunkipyörä Carnaby

Cyclocross/Gravel Gisburn

Laadukas polkupyörä verkkokaupasta kivijalkaliikkeeseen

Tilaamalla polkupyörän www.sportsource.fi verkkokaupasta lähimpään jälleenmyyjäliikkeeseen tuet paikallista kivijalkaliikettäsi. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää polkupyörän ajovalmiiksi. Voit samalla sopia tulevista huoltotoimenpiteistä ja varmistaa, että muut pyöräilyvarusteet, kuten kypärä(!), on kunnossa.

Sportsource.fi maastopyörä verkkokauppa tarjoaa sinulle laajan malli- ja kokovalikoiman laadukkaita maasto-, maantie-, kaupunki- ja sähköpyöriä. Sivustoltamme löydät mm. Whyten ja Rocky Mountainin maastopolkupyörät, kaupunkipolkupyörät, maantiepolkupyörät, sähköpolkupyörät ja valikoituja tarvikkeita. Toimitamme pyörät asiakkaillemme aina paikallisen jälleenmyyjä -liikkeen kautta. Jälleenmyyjä kokoaa ja säätää pyöräsi valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse kuin hypätä satulaan ja lähteä polkemaan. Maksuvaihtoehdoista löydät kaikki suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit ja mahdollisuuden jakaa maksun useampaan kuukausierään.

Kauttamme myytävinä oleviin pyöriin voit tutustua alla olevien pyörien kautta tai merkkien omilla sivuilla www.whyte.bikewww.bikes.com tai www.saracen.co.uk.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.