Pyöräilykengät

Pyöräilykengät maastopyöräilyssä

Pyöräilykengät kuuluvat jokaisen pyöräilyn harrastajan perusvarustukseen. Niitä on olemassa monenlaiseen tarkoitukseen monenlaista mallia, esimerkiksi maastopyöräilyyn ja maantiepyöräilyyn. Kengät voivat olla niin sanotusti normaalit ”flätti”kengät tai sitten lukkokengät, jotka sopivat lukkopolkimiin. Maastopyöräilyssä käytetään molempia, riippuen harrastajan omasta tottumuksesta.

pyöräilykengät

ION pyöräilykengät

ION on tunnettu märkäpuku- ja vesiurheiluvarustevalmistaja, joka kehitti oman linjansa maastopyörävarusteille. ION tekee maastopyöräilyyn vaatteita, suojia ja kenkiä. Käy katsomassa lisää tietoa merkistä heidän verkkosivuilta. Alle on listattu kaksi suosittua kenkämallia.

Scrub AMP

Uusien pyöräilykenkien kehittäminen on kuin suosikkireseptiesi parantaminen – ajatus pysyy samana, mutta hienosäädät yksityiskohtia edelleen. ION:in täydellisen pidon, kestävyyden, käytettävyyden ja tyylin sekoituksen ansiosta flättikengät kehittyvät jatkuvasti.

Tärkein ainesosa, nimeltään Pin Tonic sole concept 2.0 tulee nyt herkullisempana versiona, joka tyydyttää kaikki ne pyöräilijät, jotka ovat halukkaita loputtomiin ajoihin koko päivän ajan. Uudessa kengän pohjassa oleva ”positiivinen profiili” varpaiden alueella takaa täydellisen pidon työntäessäsi tai kantaessasi polkupyörääsi. Negatiivinen profiili puolestaan ​​tarjoaa täydellisen otteen ja pidon polkimella ajon aikana. SUPTraction-pohja on saanut päälleen vielä tarttuvamman kumiseoksen

Koska koko reseptin vaihtaminen ei aina ole oikea ratkaisu, Scrub AMP sisältää tyynyllisen EVA-välipohjan ja mukavan pohjallisen. Koska hyvä pyöräilykenkä ei ole pelkästään pitoa polkimella, nämä pyöräilykengät tarjoavat suojan kiviä ja juuria vastaan ​​varvasalueella sekä kosketusta nilkkojen ja kampien välillä.

Näytä kaikille, että sinulta löytyy makua tämän teknisen mutta tyylikkään flättikengän avulla.

Rascal

Huippusuositun Ion Rascal -lukkokengän rakenne varmistaa erinomaisen voimansiirron polkimelle täydellisen mukavalla jalkatuntumalla. Ulkopohjan kumiseoksen ja EVA-sisäpohjan rakenne ja muotoilu on suunniteltu optimaaliseksi pituussuunnan kiertojäykkyyden ja leveyssuunnan taipuisuuden suhteen. Voimansiirto on tehokas, kenkä ei kippaa polkimella sivusuunnassa ja jalan luonnollinen rullaavuus säilyy kävellessä. Pohjakuvioinnissa on huomioitu erilliset pitoalueet poljinta ja kävelyä varten. Serpen Tie -kiinnitys varmistaa, että kenkä on tukevasti jalassa erilaiset jalan muodot huomioiden. Kengän kärjessä on muotoiltu vahvikekuppi suojaamassa varpaita kivien ja juurten iskuilta. Kengän korkea sisäreunan nilkkatoppaus suojaa nilkan luita osumilta kampeen. Muotoiltu kantakuppi ja kantapään alueen toppaus sekä 2 -osainen sisäpohjan pehmuste tekee kengästä erinomaisen mukavan pitkillekin lenkeille. Kengän pinnassa olevat Jet Stream -ilmakanavat pitää huolta tuuletuksesta ja tasapainottaa kengän sisälämpötilaa. Kengän paino 469g koossa 42 (ilman klossia).

Vinkkejä koon valintaan: Kenkä on ”unisex” malli eli sama mitoitus naisille ja miehille. Kenkä on hyvin istuva. Ensi vaikutelma voi olla napakka ja se muotoutuu jalkaan muutaman käyttökerran jälkeen. Naisille koko suositus on sama kuin normaalisti, miehille ehkä yhtä kokoa suurempi.

Katso myynnissä olevat pyöräilykengät verkkokaupastamme.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.