Tubeless litku

 

Tubeless renkaat ovat pyörän renkaita, joissa ei ole sisällä sisärengasta. Ilma pysyy siis pelkän tubeless -valmiin renkaan ja vanteen välissä. Tubeless sealant, suomessa tunnetummin litku tai litkutus, estää ilmaa pääsemästä renkaan ja vanteen välistä. Tubeless litku paikkaa myös pieniä reikiä, joita renkaaseen voi ajaessa tulla. Monet kilpakuskit käyttävätkin sisärenkaattomia ratkaisuja ja litkutusta siitä syystä, että renkaan paikkautuminen itsestään on nopeampaa kun vaihtaa uusi sisärengas vanhan tilalle. Tubeless renkaisiin voi myös laittaa vähemmän painetta varsinkin rengasinsertin kanssa, jollin pito alamäissä, juurakossa, kivikossa ja mutkissa paranee.

Panzer rengasinsertit & tubeless litku

Tubeless renkaat ja pienet ilmanpaineet renkaassa voivat käydä vanteen kohtaloksi, mikäli ajaa kovaa vaikka terävä kulmaiseen kiveen tai hyppy jää lyhyeksi kovaan kumpuun. Rengasinsertit ovat tulleet markkinoille ratkaisemaan tätä ongelmaa.

Panzer rengasinsertit ovat joka pyöräilijän luotettavin ja kestävin ratkaisu tubeless renkaiden sisään. Panzer insertit suojaavat vannetta, ovat helppoja asentaa sekä kevyitä käyttää. Panzer-insertti suunniteltiin alun perin kovaan ajoon antamaan vanteelle parhaan mahdollisen suojan rengasrikon yhteydessä. Monien materiaali- ja käyttötestien tuloksena on syntynyt kevyet, kestävät ja helposti asennettavat mallit, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikille ajotyyleille.

Tutustu Panzer tuotteisiin lisää Sportsource.fi -verkkokaupassa!

Panzer Tubeless Sealant

Ammoniakki ja Latex vapaa Panzer tubeless sealant eli litku on huolella valikoitu seos polymeerejä, jonka kastelu -ja tiivistyskyky ovat huippuluokkaa. Resepti on suunniteltu niin että täydellisen juokseva seos levittyy nopeasti renkaan sisällä, silloinkin kun käytetään rengasinserttejä. Panzer Sealantin tiivistysominaisuudet on verrattavissa kontaktiliimaan vaikka litku pysyy täysin juoksevana hyvin pitkään. Koska seos ei sisällä ammoniakkia tai Latexia ja sen pH on neutraali, se ei reagoi epätoivotulla tavalla renkaiden, vanteiden ja inserttien materiaalien kanssa.

Panzer EVO

Uusi Panzer EVO vie suojauksen uudelle tasolle. Panzer EVO -insertin uusi muotoilu, merkittävä lisäys insertin rakenteellisessa lujuudessa ja paketin mukana tuleva 125ml litku pullo nostaa Panzer-insertin markkinoiden kilpailukykyisimmäksi tubeless renkaat vannesuojaksi.

Panzer EVO -insertin pintaan kehitetty uusi GEN3L suojaus pidentää insertin ikää ja estää litkun imeytymisen insertin sisään. Uusi materiaali absorboi tehokkaasti iskuenergiaa ja insertin sisäinen laminaattirakenne vahvistaa insertin lujuutta merkittävästi. Panzer EVO -insertin kykyä vastustaa muodonmuutoksia ja venymistä on saatu kasvatettua jopa 200 %.

Uusi EVO -muotoilu tuo 15 % painon säästöä sekä 20 % tilavuus säästöä renkaan sisällä. Iskua vastaanottavaa pinta-alaa on kasvatettu ja vannetta vasten olevan pinnan istuvuus on maksimoitu. Lisääntyneen ilmatilavuuden ansiosta renkaan täyttöasteelle jää enemmän pelivaraa.

Lue seuraavaksi

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.